BATMAN / MERKEZ - Abdülhamid Han Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuz logosu Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiştir.Bu logonun tescillenmesinde emeği geçen başta koordinatör öğretmenimiz Necat Kurhan ve Okul Müdürümüz Abdurrahim Aslan'a teşekkür eder,okulumuz adına hayırlı olmasını diliyoruz.

29 EKİM KAREOGRAFİ

Kas

29 EKİM OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI KAREOGRAFİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ.CUMHURİYETİN 100. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN ÇALIŞMALARDA BAŞTA EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ YASEMİN DAĞTEKİN, MÜZİK ÖĞRETMENİMİZ CENGİZ GÖKKAYA, RESİM ÖĞRETMENİMİZ CELAL DEMİR VE İSMİNİ SAYAMADIĞIMIZ DİĞER TÜM ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Okul rehber öğretmenimiz Esen Nihal Balcı ve Tarih Öğretmenimiz Hasan Kansu hocamız rehberliğinde Kariyer Günleri kapsamında meslek gruplarını tanımak için Batman Adliyesini ziyaret ettik.Bu ziyaretimizde Batman adliyesi çalışanları, hakimler ve cumhuriyet savcılarıyla tanışma imkanı bulduk. Öğrencilerimiz hukuk,adalet ,davalar hakkında bilgi sahibi oldular. Bizi sıcak karşılamalarından, ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINDA YERİMİZİ ALDIK. CUMHURİYETİN 100.YILI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI.

Ekm

GENÇLER ARASI KÜLTÜR VE SANAT YARIŞMASI BATMAN FİNALİ BİLGİ YARIŞMASINDA İL 1. Sİ OLDUK.

Ekm

Öğretmen ve bilime meraklı öğrencilerimizle beraber Batman üniversitesini ziyaret ettik.Üniversitenin organize ettiği İFEST bilişim fuarını gezdik.Bu güzel organizasyonu düzenleyen Batman Üniversitesine teşekkür ederiz.Ayrıca okulumuz öğretmenlerinden Mahmut Dağtekin,Rukiye Sayğılı, Halil Çiçek hocalarımıza emeklerinden dolayınteşekkür ederiz.

Eyl

EĞİTİM ORTAMLARINDA DİJİTALLEŞMENİN SOSYAL VE PSİKOLOJİK ETKİLERİ konusunda rehberlik servisince tüm öğretmenler bilgilendirildi.

Eyl

Okulumuz öğretmenlerinden Necat Kurhan, öğretmenlerimizi TUBİTAK ve TEKNOFEST konusunda bilgilendirdi.

Eyl

Sene başı toplantımızı gerçekleştirdik.

Eyl

Okulumuz rehber öğretmeni Esen Balcı tarafından aday öğretmenlere uyum semineri verildi.

Eyl

Okulumuz rehber öğretmenimiz Esen Balcı tarafından Aday öğretmenleriimize, okulumuzun sosyo-kültürel yapısı, kurum kültürü ve ebap projesi tanıtıldı.Rehber öğretmenimize teşekkür ederiz.