BATMAN / MERKEZ - Abdülhamid Han Anadolu Lisesi

Nis

Yurt müdürümüz Şakir Keskin, öğrencilerimizle beraber Midyat'ta bulunan Beyazsu'ya giderek güzel bir gün geçirdiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında,  koltukları ve makamları, bu ülkenin geleceği olan gençlerimize bıraktık. Öğrencilerimiz de bir kaç saat boyunca bir yönetici gibi çalışmalarda bulundu.

Nis

Okulumuzun öğretmenlerinden Halil Eşin. yurtta kalan öğrencilerimize iftar yemeği verdi. Kendisine bu güzel davranışından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Umut Kaplan, Batman'da düzenlenen  Muay Thai müsabakasında birinci olmuştur.Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Sosyal sorumlıluk kapsamında küçük bir kaza geçiren Metin Hoca'mıza öğretmen ve öğrencilerimize ziyarette bulunduk.Metin hocamıza acil şifalar dileriz.En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde aramıza dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Nis

Ramazan ayı münasebetiyle değerler eğitimi kapsamında mukabele halkası oluşturuldu.Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

10-A VE 9E SINIFLARI MART AYININ EN TEMİZ SINIFLARI OLMUŞLARDIR.KENDİLERİNİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

ŞİİR YARIŞMSINDA İL BİRİNCİSİ OLDUK.

Mrt

Öğretmen ve öğrencilerimiz vatanseverlik teması adı altında Örmegöze Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

TUBİTAK 4006 BÖLGE FİNALİ

Mrt

SATRANÇ GENÇ KIZLAR  KATEGORİSİNDE  İL İKİNCİLİĞİ ELDE ETTİK.

Mrt

KİTAP OKUMA NOKTASINI ZİYARET ETTİK.EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.